Actualitat

Aclariment amb relació al formulari per presentar-se a la II Beca Devreporter

El dimecres 2 de novembre es va llançar la convocatòria per presentar-se a la II Beca Devreporter impulsada per Lafede.cat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. La beca té l’objectiu de fomentar un periodisme compromès que ajudi a la construcció de la justícia global, apostant per l’aproximació a les causes dels conflictes i les desigualtats així com la visibilització dels processos transformadors.

En aquest sentit, la beca finança a entitats per a impulsar projectes periodístics per a ser publicats en mitjans de comunicació principalment d’àmbit català, tot i que es tindran en compte altres amb audiències estatals i internacionals. És per això que es demana, en l’entrega del formulari, que s’incloguin els acords o preacords amb els que s’ha arribat amb els mitjans de comunicació en forma d’annex. Són els únics documents demanats i són imprescindibles.

Al formulari del 2 de novembre no estava prou especificat i, arran d’una consulta, ho hem col·locat més clarament. Podeu consultar el formulari aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s