Activitats / Actualitat / General

Descobriu i voteu els reportatges becats!

Durant les darreres setmanes, hem anat explicant on es publicaven els reportatges catalans becats per DevReporter, però des d’avui mateix, podeu consultar els treballs periodístics de totes les regions (només en els seus idiomes originals), a la pàgina #DevReporterGrant i votar-los. Al Fòrum Internacional de Barcelona, el 4 i 5 de febrer, hi haurà una menció especial en base a la votació popular, activa fins l’11 de gener inclòs.

silueta_DevReporterGrant

La batalla pel dret a l’habitatge, la lluita contra la mineria al Perú, la mortalitat infantil a Sudan del Sud, les condicions de vida de les poblacions rom o els canvis polítics a Burkina Faso són alguns dels temes dels 18 reportatge becats, 6 per regió, que s’han publicat a diversos mitjans de comunicació.

La beca #DevReporterGrant, dotada amb un màxim de 5.000 euros per projecte, s’atorga amb l’objectiu de contribuir a la realització de reportatges en col·laboració entre organitzacions i periodistes que tractin temàtiques relacionades amb la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s